Szórakozás

„Azt nem mondták, hogy feküdjek le velük, hanem tanácsolták” – Zalatnay Saroltát ügynöknek akarták beszervezni a ’70-es években

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI
Azt mondja, arra kérték, külföldi sztárokból szedjen ki információkat.

A pénteki Frizbi vendége Zalatnay Sarolta, aki a műsor előzetese alapján a forgatáson több életszakaszáról is mesélt Hajdú Péternek. A műsorvezető azon kérdésére, hogy a kommunizmus idején kapott-e tisztességtelen ajánlatot, az énekesnő elárulta, 17 éves volt, amikor az Országos Rendező Irodában nézegették, ki lát be a szoknyája alá, ugyanis csak így kaphatott engedélyt, hogy énekeljen.

Zalatnay elmondása szerint annak idején egy James Bond-filmben is szerepet kapott, amiben „egy angolul kicsit rosszul beszélő énekesnőt” játszott volna Sean Connery oldalán, de a projekt végül nem valósult meg.

Én voltam az első még az Omegával, akik kikerültünk Angliába, és mi akkor ugye a kommunizmusból jöttünk. Amikor a magyar követség adott nekem egy fogadást, mondták, hogy beszélgessek ezzel meg azzal. Erre mondtam, ha nekem információkat kell kiszednem, arra én nagyon rossz vagyok, megmondom, miért. Mert két lehetőség van: vagy a hapsi olyan antipatikus és ronda, hogy nem állok szóba vele, vagy annyira jóképű, hogy bele fogok szeretni

– idézte fel az énekesnő, mire Hajdú visszakérdezett, hogy ez azt jelenti-e, hogy ügynöknek akarták beszervezni. „Úgy, hogy lefekszel velük?” – bővítette ki a kérdését a műsorvezető.

Hát, azt nem mondták, hogy feküdjek le velük, hanem tanácsolták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik