Szórakozás

Másfél év után kiderült, hogy hívják Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyerekét

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Eddig sikerült titokban tartani a baba nevét.

Múlt februárban adtunk hírt róla, hogy három lány után megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyereke. Ennél sokkal többet azóta sem tudni a babáról, így a neme és a neve sem volt ismert, míg utóbbit ki nem kotyogta az édesapja a Deadpool & Rozsomák hétfői premierjén.

Az ET Online beszámolója szerint a színész a filmbemutató vendégeinek tartott beszédet, melyben megemlítette, hogy az egész családja vele tartott az eseményre.

Azzal szeretném kezdeni, hogy köszönetet mondok a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van. Szeretném megköszönni a gyerekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinnak, akik itt vannak. Ha szerencsés vagyok, ez lesz a legtraumatikusabb dolog – mármint a film tartalma –, ami a csodálatos életetükben történik velük

– viccelődött Reynolds.

Így tehát kiderült, hogy a család legkisebb tagjának neve Olin, azonban azt továbbra sem tudni, hogy kisfiú vagy kislány. Bár az Olin nevet legtöbbször fiúkhoz társítják, ez még nem jelent semmi biztosat, végtére is: a házaspár legidősebb lánya, James olyan nevet kapott, amit általában fiúknak szoktak adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik