Szórakozás

Stohl Canossa-járása Cegléden

Kíméletlen kérdések is záporoztak a színészre a hétvégén, aki alkoholizmusról, drogról és az őt fenyegető börtönbüntetésről is beszélt körútja első állomásán.

Stohl ezúttal nem az igazságszolgáltatással és nem is újságírókkal nézett szembe, mégis őszintének kellett lennie. Saját maga vállalta, hogy a drog, a cigaretta és az alkohol káros hatásairól, következményeiről mesél tinédzsereknek. Elmondása szerint nyilvános vezeklése egyfajta öngyógyítás is.

A színész-műsorvezető egy ceglédi középiskolában járt, ahol ezekben a napokban zajlik a szenvedélyek hete rendezvénysorozat. A diákok kíváncsiak voltak Stohl András Canossa-járására. Persze elsősorban a népszerű színész vonzotta őket és csak másodsorban a cigaretta-, drog- és alkoholprevenció. A diákok könyörtelenül szembesítették Bucit az elkövetett hibákkal.

Stohl őszintén mesélt alkoholhoz fűződő viszonyáról. Bevallotta, édesapja gyakran nézett a pohár fenekére. Megmagyarázta azt is, hogy ő miért fordult rendszeresen az alkoholhoz. Azt mondta, soha nem az ital íze vonzotta, amikor a pohár után nyúlt, el akarta egy kicsit engedni magát, megszabadulni az állandó megfelelési kényszer súlyától.

A színész misszója most kezdődött és ezentúl minden héten más-más középiskolában folytatódik. Ügyvédje, dr. Ruttner György szerint külföldön bevett gyakorlat, hogy az ismert emberek büntetéséhez hozzátartozik az ilyen tevékenység.

AJÁNLOTT LINK:

Stohl tabuk nélkül vezekel (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik