Szórakozás

Matthew McConaughey után Kate Hudson is beismerte, hogy nem használ dezodort

Jemal Countess / WireImage / Getty Images
Jemal Countess / WireImage / Getty Images
Most már ezt is tudjuk.

Matthew McConaughey először akkor beszélt arról, hogy a természetesség híve és nem hisz az izzadásgátlókban, mikor 2005-ben a People a legszexibb férfinak választotta őt. Akkor azt mondta, már húsz éve nem használt dezodort. Egy néhány évvel későbbi interjúban említette, hogy kollégája, Kate Hudson, akivel a kétezres években két filmben is együtt dolgoztak (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattBolondok aranya), célozgatott arra, hogy valamivel el kellene fednie a testszagát a forgatáson.

Mindig hoz valamilyen sókristályt, ami természetes dezodor, és azt mondja: »Felkennéd ezt, kérlek?«. De én soha nem használtam. Se kölni, se dezodor. A nők az életemben, beleértve az anyámat is, mind azt mondják: »Hé, a természetes illatodnak egyrészt férfiszaga van, másrészt pedig annyira jellegzetes«

– mondta ekkor a színész.

A minap Kate Hudson is előállt saját vallomásával, mikor egy tévéinterjúban McConaughey testszagáról kérdezték, írja a Page Six.

Ő nem használ dezodort – és egyébként én sem. Mindketten naturálisban nyomjuk, tudod?

– jelentette ki egy nagy mosoly kíséretében a színésznő, hozzátéve: McConaughey-nek van egy jellegzetes szaga, amit „egy mérföldről érezni lehet”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik