Belföld

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt elfogatóparancsot adtak ki egy győri férfi ellen

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított veszélyhelyzetben vagy a segítségnyújtásra egyébként is köteles személy által elkövetett halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az elfogatóparanccsal körözött Farkas Roland győri lakos ellen, írja a police.hu.

A férfit azzal gyanúsítják, hogy július 9-én este tíz óra körül egy sötét zöld Mercedes autóval közlekedett a 84125 számú úton az 1. sz. főút felől Ikrény irányába. Haladása során elütötte az előtte szabályosan kerékpárral közlekedő személyt, aki a helyszínen életét vesztette.

A balesetet követően a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mindezek alapján vele szemben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsájtott ki.

police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrség honlapján található elérhetőségek valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik