Élet-Stílus

Rippel Feri élő adásban mászott fel a Mokka riporterének vállára a Balatonban

A TV2-s riporter mindkét fülese kiesett a mutatvány során.

A szerdai Mokkában élőben kapcsolták Siófokot, ahol Rippel Ferivel készített interjút Csehi András riporter. Az artista elmondta, nagyon szereti a Balatont, sok emlék köti oda – egyebek mellett első csókja is a tó partján csattant el.

Mint kiderült, a műsorterv része volt, hogy Rippel és Csehi bemutatnak együtt egy vízi akrobata mutatványt. Először a parton tartottak főpróbát, ekkor az artista a riporter vállára támaszkodva nyomta ki magát.

Néhány perc elteltével aztán sor került a főattrakcióra is, immár a Balatonban. Ekkor Rippel Feri már fel is állt Csehi András vállára.

Egyébként hozzáteszem, hogy ez egy nagyon drága produkció volt: mind a két fülesem benne van a Balatonban. Ennyit megért a próbálkozás, úgyis nagyon utáltam, mert állandóan kiesett a fülemből, és ráadásul akciósan vettem, de teljesen mindegy

– mondta el a riporter, aki kicsit később rájött, hogy a fülvédője a fülében maradt.

Csehi ezután kiadta parton lévő kollégájának az addig a kezében tartott mikrofont, és bejelentette, megcsinálják az egészet újra, csak most „elemi erővel”. Ekkor már nem jártak sikerrel, és vízicsatába fulladt az interjú.

A riportot a mutatvánnyal (a 4. perctől) a TV2 oldalán, ide kattintva lehet megnézni.

Mokkában korábban is fordultak már elő hasonló jelenetek, Oszvald Marika például két éve a SUP-ozást próbálta ki, kevés sikerrel:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik