Tech

Tűzveszélyes az IKEA két hordozható töltője, leadva visszajár az áruk

IKEA
IKEA

Tűzveszélyes hordozható töltőket árult az IKEA, most visszahívja a hibás termékeket – derül ki a svéd cég közleményéből.

Az IKEA arra kér mindenkit, aki olyan VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltőt vásárolt (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy olyan VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltőt vett (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

A közlemény szerint ezek a termékek egy gyártási hiba miatt tűzbiztonsági kockázatot jelenthetnek. Ez a hiba csak a fent említett dátumbélyegzőkkel rendelkező termékekre korlátozódik, a más dátumbélyegzővel ellátott VARMFRONT hordozható töltőket ez a visszahívás nem érinti.

IKEA

Az érintett dátumbélyegzős VARMFRONT hordozható töltők bármelyik IKEA áruházba visszavihetők, ahol cseretermék vagy teljes visszatérítés kérhető. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

Kapcsolódó
Vigyázzon ezzel a powerbankkal, tűzveszélyes lehet
A gyártó visszahívja az érintett példányokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik