Élet-Stílus

Nagykorú lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, édesanyja régi fotókkal köszöntötte

Nyitrai Szilárd / RTL2
Nyitrai Szilárd / RTL2
A színésznő szívhez szóló sorokat intézett Gesztesi Pankához a születésnapján.

Július 16-án 18 éves lett Gesztesi Panka, Liptai Claudia és Gesztesi Károly közös gyermeke. Ez alkalomból színésznő édesanyja a közösségi oldalán osztott meg egy fotóválogatást, olyan képekkel, amik lánya születésétől napjainkig készültek. Bejegyzésében a következőket írta:

18. Amikor kislány voltam, kevés dologban voltam biztos. Nem tudtam, mi leszek, nem tudtam, milyen nő leszek. De egy dologban biztos voltam. Anya akarok lenni. Gyerek nélkül nem élhetem le az életem. Aztán 18 évvel ezelőtt az éj leszálltával nagy lett az izgalom. A kislányom összecsomagolta a kis motyóját a hasamban és útra kelt. Én úgy gondolom, anyaként azt a csodás feladatot kaptam, hogy amíg csak tudom, kísérem az útján a kis kibontakozó életed. Csillagom, te a mai nappal nagykorúvá válsz, de ez csak papír. Az én kislányom mindig az egyik legféltettebb kincsem lesz. Kívánom a legboldogabb is legyen.

Panka zárkózottabb, de egyben érettebb személyiség, mint amilyen kamaszként én voltam. Modellkedik, és érdekli a divat világa, de a színészet nem hozza lázba

nyilatkozta Liptai Claudia a lányáról tavaly.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik