Élet-Stílus

Shannen Doherty első férje már bánja, hogy sosem kereste meg a színésznőt a rákkal való küzdelme idején

Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images
Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images
Egykori őrangyalaként emlékszik a színésznőre, aki a hétvégén hunyt el.

Shannen Doherty és első férje, Ashley Hamilton 1993 és 1994 között voltak házasok. A 49 éves színész most a TMZ-nek nyilatkozott arról, hogyan érez volt feleségével kapcsolatban, aki a hétvégén hunyt el, miután éveken át harcolt rákbetegségével.

Shannen nemcsak a feleségem, hanem az őrangyalom is volt. Bár a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan reméljük, ő a legsötétebb időszakokban is mellettem állt. Az iránta érzett szeretetem és csodálatom sokkal tovább tartott, mint a rövid életű házasságunk. Látni, hogy milyen sztoikusan küzdött azzal a szörnyű betegséggel sokak számára inspiráló volt, számomra pedig még inkább, hiszen ráktúlélő vagyok

– osztotta meg a portállal Hamilton, aki saját bevallása szerint már bánja, hogy sosem nem vette fel a kapcsolatot volt nejével a rák elleni küzdelme alatt. Megjegyezte, hogy noha teret és békét akart neki adni, ma már úgy érzi, fel kellett volna keresnie őt.

A világ egy szabad szellemű lelket veszített el. Fáj a szívem érte és mindazokért, akik szerették. Nyugodjon békében.

Halála óta volt kolléganője, Alyssa Milano, majd a magyar hangja, Ábel Anita is a közösségi oldalán búcsúzott el a színésznőtől, nemrég pedig édesanyja is közleményt adott ki. Doherty egyébként egy nappal a halála előtt zárta le egy éve húzódó válását harmadik férjével, Kurt Iswarienkóval.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik