Kultúra

„Neked fingod nincs, mi történt a kis herceggel” – odaszúrós-bulizós nyári slágerrel jelentkezik a Lóci játszik

Lóci játszik
Lóci játszik
Lóci játszik klippremier a 24.hu-n.

Új dallal jelentkezik a Lóci játszik, amihez egy rendhagyó videóklipet is készítettek: őszinte reakciók reményében kamerák előtt mutatták meg először a zenekar rajongóinak, barátainak, rokonainak és utcai járókelőknek a Jó nő a buszon című számot.

Mindig nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan fogadja a közönség az új megjelenéseket. Régebben sok debüt a koncerteken történt, de ma már inkább Spotifyon droppolnak az újdonságok. Szerintem mindenki szívesen látná, milyen, amikor valaki először hall egy dalt, mi pedig úgy döntöttünk, hogy meg is nézzük ezt: elvittük a Jó nő a buszont az embereknek, rájuk tettünk egy fejhallgatót, hogy lássuk, hogy tetszik nekik

– meséli Csorba Lóci, az együttes frontembere. Az elkészült videóban aztán vad bológatások és harsány kacajok fogadják a dalt: „Látom, ahogy a kékhajú lányok ugrálnak erre nyáron” – hangzik az egyik értékelés.

A dal történetéhez valószínűleg sokan tudnak kapcsolódni: az ember meglát valakit a buszon, megtetszik neki, és elképzeli, milyen lenne vele kettesben találkozni. A Lóci játszik azonban továbbviszi a sztorit az ábrándozás szakaszánál, és azt is elmesélik, milyen, ha ez a randi valóban összejön, de bár ne jött volna.

„Jobb lett volna talán, ha meg sem ismerlek…” – csendül fel a refrén. „Hát igen, ezt mindannyian ismerjük” – mosolyog a számot hallgató lány a klipben.

Lóci a hangzásról is megosztott egy kis háttérinfót:

Sok Cake-et hallgattam az utóbbi időben: ez a 90-es évek meghatározó zenekara volt és nagy inspirációt adott ehhez a dalhoz. Azt viszont éreztem, hogy a refrén több lendületet, sőt indulatot bírna el, és Weil Andris produceri munkájával meg is született ez az igazán jó zúzás. Mindenki rögtön rá tudott kapcsolódni, az első pillanattól megszólalt a dal. Július 27-én a Kobuciban élőben is teszteljük, hogy tetszik a közönségnek.

A klip alább tekinthető meg:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik