Belföld

A következő napokban is osztanak vizet a nagyobb pályaudvarokon

Palackozott vizet oszt a harmadfokú hőségriasztás meghosszabbítása miatt július 18-ig a MÁV-START naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain – közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel. A vizet a készlet erejéig tudják biztosítani, ezért arra kérik az utasokat, hogy elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy más szomjoltó folyadékkal induljanak útra.

Budapesten a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron a peronoknál, vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, szegedi, szolnoki, győri, pécsi állomáson az ügyfélszolgálaton, a tapolcai, zalaegerszegi, veszprémi, celldömölki, békéscsabai, kecskeméti, nagykanizsai, siófoki, fonyódi állomáson a pénztárban kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók – tájékoztattak.

A Volánbusz vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen oszt ásványvizet – ismertetik a közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik