Szórakozás

Óriási az érdeklődés Stohl előadásai iránt

Túlszárnyalt minden eddigi érdeklődést a színész nyilvános vallomása. Négyszáz diák hallgatta végig a drog és az alkohol csapdájáról szóló beszámolót.

Másodszor nézett farkasszemet Stohl András olyan fiatalokkal, akikre napközben az iskolák környékén, vagy éjjel a szórakozóhelyen talán a legnagyobb veszély leselkedik. Ők azok, akiknek a jelentős részét már megkínálták droggal, és akik nagy általánosságban még egyáltalán nem fogékonyak a különböző felvilágosító kampányokra. Ehhez képest a ceglédi középiskola tornatermében teljes teltház fogadta a színészt.

A tanárok szerint az ilyen témájú előadások soha nem vonzották a tanulókat, hiába hívtak ide korábban orvost, rendőrt vagy pszichológust. Az érdeklődés természetesen most is elsősorban Stohl balesetének és az azt követő elsőfokú ítéletnek szólt. A kérdések is zömmel erre vonatkoztak és keményebbnek bizonyultak a korábbiaknál még Stohl családja sem volt tabutéma..

A műsorvezető tudja, hogy bűnös és bűnhődnie kell, ezt nem is titkolta a hallgatóság elől, mint ahogy azt sem, hogy valóban megbánta, amit tett.

A felmérések szerint a 14-18 év közötti korosztály több mint fele kapcsolatba került már a kábítószerrel, de többségük nincs tisztában a következményekkel. A következő beszélgetés Monoron lesz május 9-én; Stohl András reméli, ott is segíteni tud.

AJÁNLOTT LINK:

Stohlt ismét össztűz alá vették (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik