Szórakozás

Sebestyén Balázs Bidenről: Most kéne nagyon összekaparni az öreget, begyógyszerezni, mindenki rá fókuszál

rtl és Beata Zawrzel / NurPhoto / Getty Images
rtl és Beata Zawrzel / NurPhoto / Getty Images
A rádiós-műsorvezető szerint láthatóan nagy gond van Joe Bidennel.

Nyolc hónap elteltével először tartott sajtótájékoztatót Joe Biden amerikai elnök a washingtoni NATO csúcstalálkozó utolsó napján. Biden már az önálló sajtótájékoztatója előtt egy órával, a Volodimir Zelenszkijjel közös aláírási ceremónián bakizott, amikor az ukrán elnököt „Putyin elnök úrként” mutatta be a nyitóbeszéde végén.

És most átadom a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság. Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr!

Az esetről Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a Balázsék című rádióműsorban.

Putyinként felkonferálni Zelenszkijt?! Azért az… még mindig gyújtja a rakétákat. (…) Láthatóan nagy a baj, de mégsem tudják visszaléptetni

– vélekedett Sebestyén, aki szerint ez nagyon nem jelent jót a demokratáknak novemberre nézve.

Most azért nagyon össze kéne kaparni az öreget, begyógyszerezni, nem tudom, valamit adni neki, mert mindenki rá fókuszál. Nagy hollywoodi sztárok lépnek ki mögüle, hogy nagyon szeretünk, de már nem akarjuk, hogy elnök legyél. Egy NATO-csúcson leputyinozod a Zelenszkijt, az nem tesz jót.

A műsorvezető a hollywoodi sztárokra utaló mondatával vélhetően George Clooney-ra gondolt, aki a napokban kemény hangú levélben kérte Bident, hogy lépjen vissza az elnökjelöltségtől.

Kapcsolódó
Kreml: Putyin nem üzent semmit Orbánnal Trumpnak
Az orosz-ukrán háború legfrissebb fejleményei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik