Szórakozás

Eva Longoria máris kisbabára vágyik

Négyéves házasságát lezárva a Született feleségek sztárja új terveken töri a fejét. A családi projekt főbb elemei: egy megfelelő apajelölt és sok-sok gyerek.

Amióta a frissen elvált Eva új párra talált Penelope Cruz öccsének a személyében, azóta folynak a találgatások a szerelmesek jövőbeni terveiről, melyek között felröppent a családalapítás híre is.

A Született feleségekben a Gabriel Solist alakító Longoria egyre inkább vágyik családra. Méghozzá nem is kicsiben, hanem nagyban gondolkozik, ami azt jelenti, hogy a gyerektervezéshez hamarosan hozzá kell látnia, ha nem akar kifutni az időből.

“Gyerekekre vágyom és végre anya szeretnék lenni” – mondta a színésznő minap Rachel Ray show-műsorában.

Azt, hogy mikor válik valóra az amerikai színésznő álma, még egyelőre nem tudni, de rejtett anyai ösztönei még inkább a felszínre törtek, amikor találkozott Penelope Cruz január 22-én született kisfiával, Leo Encinas Cruzzal – írja a People.com.

A 36 éves Longoria egyébként régóta vágyik a gyermekáldásra, de hiába győzködte házassága négy éve alatt Tony Parkert, a férj nem akart gyereket. Ezek után kíváncsian várjuk, Mr. Eduardo Cruz hogy áll a kérdéshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik