Belföld

„Szerettem a feleségemet. Én sem tudom, hogy miért bántottam” – mondta a nejét agyonverő kispesti férfi

Mihádák Zoltán / MTI
Mihádák Zoltán / MTI

Letartóztatta a bíróság azt a 36 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy pár nappal ezelőtt meggyilkolta a feleségét Kispesten – tudta meg a 24.hu. Értesüléseink szerint a férfi már volt büntetve korábban rablás és lopás miatt, és egy másik büntetőeljárás is folyik vele szemben verekedés miatt.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság szökés, elrejtőzés, és bűnismétlés veszélye miatt rendelte el az emberölés bűntettével gyanúsított férfi letartóztatását.

Mihádák Zoltán / MTI

A fővárosi rendőrök kedden bejelentés alapján jelentek meg az egyik XIX. kerületi ingatlannál, ahol délután fél kettő körül egy halott nőt találtak. A helyszínen elfogták a nő férjét, akit emberölés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Értesüléseink szerint a férfi teljesen összetört a kihallgatása során. Azt mondta, hogy pár nappal korábban drogozott, aztán az ominózus nap erre alkoholt ivott. Elmondása szerint nagyon szerette a feleségét, és maga sem tudja, hogy miért bántotta.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és elrendelte a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik