Belföld

Videón, ahogy egymást püföli két társaság Balatonlellén, a sétáló utcában

Összeverekedett két társaság Balatonlellén, a sétáló utcában. Az eset tavaly augusztusban történt, a Fonyódi Járási Ügyészség mos emelt vádat a jó erőben lévő fiatal férfiakkal szemben.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a két harmincas éveiben járó férfi szórakozni érkezett egyikük menyasszonyával a Balaton-parti városba, ahol nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Ezt követően az éjszaka a forgalmas sétáló utcán a vádlottak elsétáltak másik három férfi mellett, majd szóváltásba keveredtek velük egy illetlen megjegyzés miatt.

Az egyik terhelt menyasszonya megpróbálta megakadályozni, hogy balhé legyen, de nem járt sikerrel. A két társaságba tartozó férfiak egymásra támadtak, és többször megütötték, illetve megrúgták a másik csoport tagjait. A verekedés során hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek, a további bántalmazásnak az vetett véget, hogy egy szemtanú értesítette a rendőrséget.

Ezt követően az egyik társaság lelépett a helyszínről. Az ügyészség pénzbüntetést kért a csoportosan elkövetett garázdasággal vádolt öt férfire.

Olvasói sztorik