Szórakozás

Két egyforma kinézetű, azonos nevű sportoló DNS-tesztet csináltatott, hogy kiderüljön, rég elveszett testvérek-e

Brady Feigl és Brady Feigl is vörös hajú, 195 centiméter magas, szemüveges és baseballjátékos.

Egy amerikai és egy mexikói csapatban játszó sportoló úgy határozott, végetvetnek a találgatásoknak és DNS-tesztnek veti alá magukat, miután nemcsak a nevük egyforma, de szinte megszólalásig hasonlítanak egymásra – írja az Unilad.

Brady Feiglnek vörös haja van, vörös szakálla, vastag szemüvege, 195 centiméter magas és a mexikói Pericos de Puebla baseballcsapat dobója.

Brady Feiglnek ugyancsak vörös haja van, vörös szakálla, vastag szemüvege, 195 centiméter magas, viszont az amerikai Oakland Athletics baseballcsapat dobója.

Az évek során gyakran felmerült, hogy talán a nem mindennapi hasonlóság mögött egy rejtélyes családi titok húzódik, így a két férfi a tudományhoz fordult, hogy kiderüljön, rokonságban állnak-e egymással. Míg a csecsemőkorukban elválasztott georgiai ikerlányok egy TikTok-videónak köszönhetően 19 év után egymásra találtak, Brady Feigl és Brady Feigl története más kanyart vett: bár mindketten 53 százalékban germán származásúak, más azonosságot nem mutatott a DNS-tesztjük, így kijelenthető, hogy nem testvérek.

Ennek ellenére örülnek, hogy megismerhették egymást, és úgy érzik, „bizonyos értelemben még mindig testvérek”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UNILAD (@unilad) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik