Élet-Stílus

A Hawk Tuah-lány felmondott a munkahelyén, és „undorító megkereséseket” kap férfiaktól

Nem akar élete végéig erről a videóról ismert maradni.

Júniusban az a lány lett az internet kedvence, aki egy interjúban azt válaszolta arra a kérdésre, mivel lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában, hogy

Meg kell adnod neki azt a hawk tuah-t, és rá kell köpnöd a micsodájára.

A közösségi oldalakon csak „Hawk Tuah Girl”, vagyis Hawk Tuah-lány néven emlegetett nőről már korábban kiderítették, hogy igazából Hailey Welchnek hívják és Tennessee államban él. Úgy tudni, valamennyire sikerült meglovagolnia, hogy felkapták a neten, ugyanis egy divatmárkával kollaborálva „hawk tuah”-s sapkákat árult, amiknek eladásából 24 millió forintnak megfelelő összeg folyt be.

Legutóbbi pedig egy countrykoncerten is a színpadra lépett, hogy énekeljen.

Welch hétfőn interjút adott egy amerikai podcastműsorban, ahol kitért a hirtelen jött hírnévre. Mindenek előtt arról beszélt, mit szólnak szülei ehhez a típusú hírnévhez és persze a videóhoz:

Szerintük ez olyan vicces… Soha nem tudják, mi jön ki a számon.

A nethíresség elmondta, az idézetével ellátott sapkákat áruló férfival kapcsolatba próbáltak lépni a rajongói, hogy megtudják, Welchet hol érhetik el:

Annak a fickónak, aki a kalapomat csinálja, három nappal ezelőtt 600 dollárt ajánlottak, hogy köpjek bele egy üvegbe és adjam el. Ez felháborító! Totál undorító.

Welch hozzáteszi, hat hónapja törölte magát a közösségi médiából, így minden tartalom, amit az ő nevével látnak Facebookon vagy Instagramon, hamis.

A hírhedt interjújával kapcsolatban azt mondja, aznap este sokat ivott, viccnek szánta az abban hallott megjegyzését. Azt is hozzátette, nem szeretné, ha élete végéig Hawk Tuah-lányként ismerné az internet.

Elmondta még, hogy miután híressé vált, felmondott a munkahelyén, és most azt tervezi, hogy beutazza az országot, és „szerepel egy show-ban, részt vesz egy csomó podcastban, valamint minden olyan műsorban, ami a kettő között van”.

Kapcsolódó
Előkerült a Hawk Tuah-lány, színpadon énekelt egy countrysztárral
Többezres tömeg előtt lépett fel, miután múlt hónapban internetszenzáció lett belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik