Élet-Stílus

Szexiskedő viccelődése miatt van tele az internet egy fiatal nővel

Ki is az a „Hawk Tuah Girl”?

A Tim & Dee TV YouTube-csatorna tulajdonképpen arról szól, hogy partizókat kérdezgetnek a videóikban, leginkább pikáns témákról. Nemrégiben két nőt kérdezgettek Nashville-ben, az interjú egy pontján az merült fel, hogy egy férfit mivel lehet megőrjíteni a hálószobában, mire az egyikőjük rávágta.

Meg kell adnod neki azt a hawk- tuah-t, és rá kell köpnöd a micsodjára

– nyilatkozat a nő déli kiejtéssel. A hawk tuah végül is egy hangutánzó szó, mutatjuk a videóból:

Az internet egészen elképesztő mértékben kapta fel, az egyszerre rendkívül vulgáris, de valahol aranyos momentumot, mintha egy westernből egy prosztó férfit utánozna egy becsiccsentett nő, számos mém készült azóta a nő válaszából. Természetesen azonnal elindult az is, ki is az a „Hawk Tuah Girl”?

Számos valós és álhír terjed róla, annyi bizonyosnak tűnik, hogy a tennessee-i Hailey Welch-ről van szó – írja a New York magazin aloldala, a The Cut.

Egy Hírcsárda-szerű álhír-oldal, a Tippah County Tribune arról írt, hogy óvónő, és el is tanácsolták a videó megjelenése óta, mivel a „gyerekek is elkezdték egymást és minden mást köpködni”, de természetesen kacsahírről van szó. Más források szerint csapos, ez valószínűbb, bár ez se bizonyított. Még.

A fiatal nő még Joe Rogen podcastjában is szóba került (tényleg zárójeles, hogy róla azzal a címmel írtunk cikket: A podcastkirály, akit se kiköpni, se lenyelni nem tud a Spotify):

Imádom az ilyen pillanatokat, amikor egy furcsa videó olyan vicces, hogy az egész világ látja. Főleg amiatt, ahogy mondja. Nem színlel, nem pózol.

– idézi az indy100.

Szóba kerül az adásban az is, hogy állítólag, bár a nő kerüli a nyilvánosságot, egy divatmárka már megtalálta, és „hawk tuah”-s sapkákat adnak ki vele. Rogen szerint ez okos döntés volt Welch részéről, hiszen addig kell a vasat ütni, amíg meleg.

A Rolling Stone-nak a márka tulajdonosa arról beszélt az 50 dedikált baseball-sapka mellett eladtak további 2000 darabot, egyenként 32,78 dollárért, vagyis összesen 65 ezerért, ami 24 millió forintnak felel meg. Hogy ebből mennyit kap Welch, nem árulta el.

Egyébként a YouTube-csatorna is kiadott a lánnyal kapcsolatos merchandise-termékekeket, azt nem tudni, ebből származik-e bevétele a fiatal nőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik