Szórakozás

Sosem hallott titkok a magyar sztárcsapatról

Egyesek arra számítanak, hogy kiderül végre, miért kellett távoznia a Tankcsapdából Cseresznyének. Mindezt arra alapozzák, hogy a zenekarról megjelent egy könyv, ami állítólag sosem hallott titkokat is rejt.

„Tele a Tankot” címmel jelent meg a Tankcsapda fotókkal gazdagon illusztrált új kötete. A könyv a Tankcsapda korábbi tagjainak, Lukács Lacinak, a közelmúltban a bandából kitett Cseresznyének és a dobos Fejesnek a közös „korszakát” mutatja be, amely a 2000-től 2011-ig tartó időszakot öleli fel. A zenekar szerint a könyv nem csak bemutatja ezt a korszakot, de egyben le is zárja.

A rajongók által már régen várt könyvben több mint ezer, túlnyomó részben eddig sehol nem publikált fotó van. Az elmúlt 12 év legfontosabb momentumai mellett rengeteg exkluzív információ, idézet szerepel a debreceni zenekarról, az olvasó átélheti az évek alatt elért sikereket, kudarcokat nem csak a zenekar, hanem a mellettük dolgozó stáb tagjainak szemszögéből is. A kötetből, melyhez egy ajándék DVD is jár,  az is kiderül, hogy hogyan éli mindennapjait a csapat utazás közben, a turné állomásokon, a szállodákban, és, hogy mit gondolnak a Tankcsapdáról az újságírók, a rajongók, a blogok és bloggerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik