Élet-Stílus

Megmutatta új párját a Házasság első látásra Csabija

TV2
TV2
Egy közös xboxozással indult a kapcsolatuk.

Áprilisban került adásba a Házasság első látásra fináléja, melyben egyedül Hegedűs Csabi és Boda Gyöngyi határoztak úgy, hogy férjként és feleségként folytatják tovább az életüket. A műsor forgatása óta több mint egy év telt el, idén májusban pedig elárulták, hogy ők is a szakítás mellett döntöttek, de barátok maradtak.

A vállalkozó most a Borsnak adott interjújában árulta el, hogy újra rátalált a szerelem.

Van egy szoláriumom, ahol épp tisztasági festést végeztünk egy festővel. Az üzletbe egyszer csak bejött Fanni, aki érdeklődött az egyik alkalmazottnál, hogy ki az a fiatal, jóképű srác, és meglepődött, hogy nem egy diák vagyok, hanem én vagyok a tulaj. Megkérdeztem, nincs-e kedve átjönni hozzám xboxozni, amire ő igent mondott. Azonnal a mély vízbe ugrottunk, s azóta együtt vagyunk

– osztotta meg a lappal Hegedűs, aki az Instagram-oldalán is megmutatta kedvesét, Fannit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hegedűs Jersey Csaba (@hegedusjerseycsaba) által megosztott bejegyzés

Rájöttem, hogy vannak hibáim, nem is kevés. Ha egy kapcsolat félresiklik, akkor azt elfogadja az ember, de ha több is tönkremegy hasonló okokból, akkor azért nyilván számot kell vetni. Próbálok változtatni dolgokon és a párommal is elfogadni egymást úgy, ahogy vagyunk.

Ami a házasságot illeti, Csabi bevallotta, hogy bár ma már kevésbé bátor ilyen téren, sok pozitív élménye maradt, így nem tántorodott el attól, hogy egy napon ismét megnősüljön.

Most, hogy megismertem Fannit, el tudom képzelni, hogy szeretnék majd valamikor egy olyan esküvőt, ahol tényleg jól ismerem azt, aki velem szemben áll, akit nagyon szeretek és ott van a család is, hogy velünk együtt örüljön. A műsorban nagyon szép esküvőnk volt, ez egy jó élmény marad, így én egyáltalán nem tántorodtam el a dologtól, de nyilván valamivel óvatosabb vagyok

– tette hozzá.

A pár a Tények Plusz stábjának közösen is interjút adott, melyben elmondták, hogy a randizós szakasz kimaradt a kapcsolatukból, rögtön „belementek a levesbe”: ma már Csabi egyik üzletét is Fanni vezeti, építkeznek Csobánkán, illetve már a házasság és a gyerektéma is elő-elő kerül köztük.

Pont a Gyöngyi ellentéte, tehát ő mindig hozzámér, simogat, cirógatja a hajam, a hátam, mindig keresi a testi kontaktot, és ugye azt láttuk a műsorban, hogy nekem az nagyon hiányzott

– magyarázta Csabi, mire Fanni elárulta, hogy a műsort látva már tudja, mik azok a dolgok, amik a párja számára „kifejezetten bicskanyitogatóak”, ezekre pedig próbál odafigyelni, de úgy látja, a legtöbb dologban passzolnak. Hozzátette: leginkább Csabi azon része fogta meg őt, amit nem mutat annyira a külvilágnak.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Gyöngyi és Csaba is a válás mellett döntöttek
Véget ért a kapcsolatuk, de barátként továbbra is ott lesznek egymásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik