Belföld

Akár zivatar is lehet

Sokfelé várható eső, zápor, délkeleten, keleten néhol zivatar is lehet. Délutántól azonban felszakadozik, csökken a felhőzet.

Délnyugat felől átmenetileg beborul az ég, majd délutántól felszakadozik, csökken a felhőzet. Északnyugat kivételével átmenetileg sokfelé várható eső, zápor, délkeleten, keleten néhol zivatar is lehet, majd estére megszűnik a csapadék. A délnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik, délkeleten, keleten néhol viharos széllökés is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12, 17 fok között alakul. Késő este 6, 12 fok valószínű – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Kis valószínűséggel a déli, kora délutáni órákban elsősorban Csongrád, Békés és Hajdu-Bihar megyében kialakulhat zivatar.

A következő napokban általában kevés lesz a felhő, sok napsütés várható, csak pénteken növekszik meg átmenetileg erősen a felhőzet, és akkor több helyen lehet eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet csütörtökön és vasárnap 3, 9, a köztes idősazkban -1, +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kezdetben 10, 15, majd 14, 19 fok között várható.

Bővebben az fn.hu Időjárás oldalán olvashat a várható időjárásról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik