Szórakozás

„Egy kis link csávónak néztelek” – Fejes Tamás elnézést kért az eladótól, mert külsőségek alapján ítélkezett

tv2
tv2
Az eladó csak a sikeres licit után mesélt arról, hogy szegény családoknak adja majd a pénzt.

Róbert dán kerámiákkal érkezett a Kincsvadászok stúdiójába: azt csak a sikeres üzlet után árulta el, hogy egyébként jótékony célokra fogja fordítani a Fertőszögi Pétertől kapott 100 ezer forintot. Mint elmesélte, van egy egyesületük, ott olyan szegény családoknak segítenek, ahol az egyik szülő elhunyt. Rendszerint pénzzel, élelmiszerrel.

Úgy voltam vele, bármekkora összegért elment volna, már az is jó…

– fogalmazott a kerámiákkal kapcsolatban. Végül 20 ezer forinttal dr. Katona Szandra, Nagyházi Lőrinc, Molnár Viktor, Fertőszögi és Fejes Tamás is pluszban hozzájárultak az ügyhöz. A dobost külön szíven ütötte az ügy.

Megmondom őszintén, azért jó a te példád, hogy ne ítélj elsőre – egész életemben az előítéletekkel küzdöttem –, az emberekben benne van ez. Ahogy te bejöttél ide, azzal az aranyórával, egy ilyen seftes kis link csávónak néztelek… és elnézést kérek emiatt. Tök jó, hogy ilyen forma vagy, hogy így csinálod. Mi motivál?

Az eladó elmondta, neki is voltak rossz korszakai, de ő is túlélte azt, ám ha akkor kapott volna segítséget, könnyebb lett volna.

A jelenet itt nézhető vissza. A dobos a múlt adásban megmelengette a nézők szívét:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik