Élet-Stílus

Margot Robbie egy időre visszavonul a színészettől

Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Jobbnak látja, ha egy időre eltűnik a képernyőkről.

Idén nyáron debütált a Greta Gerwig-féle Barbie, Margot Robbie főszereplésével. A színésznő most a Deadline-nak nyilatkozott arról, hogy a film sikerei után úgy döntött, egy időre visszavonul a színészettől.

Úgy vélem, mostanra valószínűleg mindenki rosszul van a látványomtól. Azt hiszem, el kellene tűnnöm a képernyőkről egy időre. Őszintén, ha túl korán új filmet csinálnék, az emberek azt mondanák, már megint ő? Egy egész nyarat csináltunk végig vele, túl vagyunk rajta

idézte Robbie-t a Daily Mail.

A színésznő hozzátette, nem tudja, mikor fog ismét filmszerepet vállalni, de bízik benne, hogy nem a közeljövőben. Mint mondta, az elmúlt években filmvászon mögötti munkafolyamatokban is kipróbálta magát, ezt a vonalat pedig tovább szeretné erősíteni a jövőben.

Nagyon szeretnék rendezni. Ezt éreztem az elmúlt hét évben. De mindig is kiváltságnak tekintettem, nem jognak

– magyarázta Robbie, aki 2014-ben Tom Ackerleyvel, Josey McNamarával és Sophia Kerr-rel alapított közös produkciós céget, a LuckyChapet. Munkájuknak volt köszönhető például a Barbie, az Én, Tonya, a Ragadozó madarak és a Saltburn is.

A színésznő az interjúban arról is beszélt, hogy lassan úgy érzi, kezdi kiérdemelni a rendezés jogát. Hangsúlyozta, hogy számos kiváló rendezővel volt lehetősége együtt dolgozni a karrierje során, sőt, akadtak filmek, amikben éppen azért akart játszani, hogy megnézze, hogyan dolgozik a rendezője.

Nem siettetem a dolgot, mert úgy érzem, sosem lesz elég idő megtanulni mindazt, amit meg akarok, mielőtt belevágok, de egyre erősebben vágyom rá

– árulta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik