Szórakozás

„Ne parázz, veszekedj vagy szorongj!” – Rácz-Gyuricza Dóra tanácsot adott a kisgyerekkel utazóknak

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Legutóbb a Maldív-szigeteken nyaralt együtt a család.

Rácz Jenőék az idei karácsonyt a Maldív-szigeteken töltötték. Kiruccanásukra 2022 áprilisában született kislányuk, Kamilla is velük tartott, közös kalandjukról pedig nemrég Rácz-Gyuricza Dóra emlékezett meg egy hosszabb posztban az Instagramján.

Mint írta, ő is mindig kételyekkel indul el a külföldi utakra a babájával: aggódik, hogyan viseli majd az utazást, kényelmes lesz-e neki a szállás, fog-e tudni aludni, rendesen enni, és mitévők lesznek, ha esetleg bármi történik.

Minden utunk más és más most, hogy gyerekkel megyünk.. az elején a szoptatás és annak körülményei, aztán a hozzátáplálásos etetés »hogyfogommegoldani« parája, mozgásfejlődés, ugrások stb.. de baba és gyerek mindenhol van! Ahova tervezel menni, ott is ugyan azokkal a dolgokkal küzdenek meg az emberek mint most Ti, így hidd el, készségesen segítenek majd

– írta bejegyzésében az influenszer, hozzátéve, szerinte nem kell félni, mert bár akadnak nehéz helyzetek, azok itthon sem alakulnának másképpen.

Ugyanúgy hisztizne otthon is, ugyanazt a dolgot otthon is meg kellene oldani, akkor meg már inkább legyetek egy csodás új helyen. Én mindig így állok ehhez. 5 külföldi és számtalan belföldi út után azt mondhatom, hogy hidd el, a kicsi sooookkal ügyesebb és rugalmasabb, mint gondolnád. Ő mindig hozzátok alkalmazkodik, így amivel a legtöbbet segíthetsz, hogy Ti, mint szülők és iránymutatók nyugodtak, boldogok, kiegyensúlyozottak vagytok. Nem parázol, veszekszel, szorongsz végig, hanem ugyanúgy játszol, nevetsz, és megoldod a felmerülő helyzeteket, mint máskor is.

Rácz Jenő felesége hozzátette, a családdal eltöltött idő emlékei örökre a lelkében maradnak, egy bizonyos kép pedig a maldívi utazásukról is úgy véli, mindig élénken él majd benne:

Most annak a látványát őrzöm meg örökre, ahogy a kislányom és a férjem a magasba emelt kezekkel kergetőznek a homokban, és az apró kis lebarnult Kami kiabálja, hogy »futá,futá,futá«.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik