Élet-Stílus

Szabó Zsófi szerint a bulvársajtó is közrejátszott abban, hogy otthagyta a Reggelit

RTL
RTL
A műsorvezetőt zavarta, hogy egy-egy jól sikerült adást vagy pillanatot nem ragadott ki a bulvár.

Mint pénteken kiderült, távozik az RTL Reggeli két műsorvezetője, Szabó Zsófi és Miller Dávid. A váltás miértjeiről és az érzéseikről mindketten nyilatkoztak az rtl.hu-nak, saját interjújában Szabó azt mondta, az öt év alatt egyetlen rossz reggele sem volt. Hogy akkor miért döntött mégis úgy, hogy abbahagyja, arról így beszélt:

Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről. Zavart, hogy egy-egy valóban jól sikerült adást, mélyebb beszélgetéseket, vagy pont ellenkezőleg, nagyon vicces jó hangulatú pillanatokat nem ragadott ki a bulvár. Kezdtem egyre jobban bezárkózni, és úgy éreztem, így nem szabad folytatni. De az út végén végül is ez mind nem számít. Én sokkal több lettem attól a több száz beszélgetéstől, amit kaptam az RTL Reggelitől.

Azt is megkérdezték tőle, mit fog csinálni, miután elköszönt a Reggelitől. Erre úgy felelt, amikor elkezdte ébreszteni a nézőket, a kisfia, Mendel még nem tudott járni, 2024-ben azonban már iskolás lesz.

Egész megható, hogyan szaladt el ilyen hamar öt év. Lezárul egy korszak és változások, újabb kihívások lesznek az életünkben. Amikor a legszomorúbb voltam, a Reggeliben akkor is tudtam kacagni. Köszönöm szépen az RTL Reggeli minden egyes tagjának. Hálás vagyok értetek!

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik