Élet-Stílus

Sztárműsorvezető jelentette be az orángután apasági tesztjének eredményét – videó

Maury Povich Emmy Életműdíjat kapott, de előtte azért elárulta a nézőknek, ki lehet a négy hónapos Sisi apja.

A denveri állatkert munkatársai nem tudták minden kétséget kizáróan meghatározni, ki az egyik újszülött orángután apja. DNS-tesztet csináltattak, az eredmény bejelentését viszont picit megfűszerezték – írja az ABC.

Megkeresték Maury Povichot, aki a beszélgetős műsorában sokszor közli az apasági tesztek eredményét, ahogy például korábban Erdélyi Mónika a Mónika show-ban. A sztárműsorvezető vállalta a feladatot, és egy videóban bejelentette be, hogy ki a 4 hónapos Siska apja.

Ez nagyon fontos!

– kezdte Povich, ahogy az az állatkert által közzétett a videóból is kiderül.

A műsorvezető a kezébe vette a borítékot, kivette a papírt és bejelentette:

Berani. Te vagy az apa!

Siska augusztus 27-én született, ő az első kicsinye Eirinának, a 15 éves szumátrai orangutánnak, aki 2016-ban érkezett Denverbe a dortmundi állatkertből. Azért csak most derült fény a szülőkre, mert a gondozóknak több hónapot kellett várniuk, hogy biztonságban DNS-mintát tudjanak venni az összes szóba jöhető állattól.

Jake Kubié, az állatkert kommunikációs igazgatója elmondta, amikor megtudták az eredményt, kapcsolatba léptek Povich asszisztensével, e-mailben megkérdezték, hogy a műsorvezető vállalná az apasági teszt eredményének bejelentését, úgy, „ahogy csak ő tudja”.

Mindenki hihetetlenül barátságos és lelkes volt az ötletért, és nem tudok elég hálás lenni Maurynak, amiért az idejét és energiáját a Denveri Állatkert támogatására fordította!

– mondta.

A 84 éves Povich szombaton rögzítette bejelentését, mielőtt részt vett a Daytime Emmy-díjátadón Los Angelesben. A műsorvezető életműdíjat kapott a gálán, amelyet felesége, Connie Chung újságíró nyújtott át.

Az életműdíjjal kitüntetettek nevét korábban nyilvánosságra hozzák, az Emmy-gála 2024. január 16-án lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik