Szórakozás

Clooney barátnője menyasszonyi ruhában!

A színész barátnőjével hosszasan elbeszélgetett a Hello! magazin újságírója, és a több oldalas interjúhoz készült képeken Stacy menyasszonyi ruhában van.

George Clooney már számtalanszor kijelentette, hogy esze ágában sincs újra megnősülni, és ezt minden barátnőjének el kell fogadnia. Stacy Keibler nem is próbálta meggyőzni a színészt, sőt, elmondta, hogy ő nem vágyik sem férjre, sem gyerekekre. „Sokkal jobban élvezem az életet kötöttségek nélkül. Önző és karrierista vagyok” – állította korábban a sztár 33 éves barátnője. Talán éppen ez lehet annyira vonzó Clooney számára, akire a barátai rá sem ismernek. Bevásárolni járnak, Stacy vásárol neki ruhákat, ő szervezi a közös programokat is. Legutóbb pedig ő hozott össze Clonney barátainak egy találkozót, sört rendelt és falatkákat, a sztárnak csak annyi volt a dolga, hogy jól érezze magát a haverjaival.
Ennek ellenére meglepő volt, hogy Stacy a Hello! magazinnak menyasszonyi ruhában pózolt, és erre a színésznek egy rossz szava sem volt. Korábban a barátnőinek határozottan megtiltotta, hogy akár csak modellként is így szerepeljenek egy magazinban, mert akkor megint csak találgatni kezd mindenki: vajon mikor nősül a sztár? Most azonban Clooney nem zavartatta magát, és nem is cáfolja a pletykákat, miszerint hamarosan elveszi feleségül a barátnőjét. „Korábban George barátja, Brad Pitt viccelődött azzal, hogy majd akkor áll oltár elé Angelina Jolie-val, ha Clooney újra nősül – emlékezteti az olvasókat az egyik amerikai lap. – Nos, azt már tudjuk, hogy ők hamarosan összeházasodnak, és talán hamarosan Clooney is bejelenti, hogy elveszi Stacy-t.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik