Szórakozás

A Város Királynői: Apró Anna sírva beszélt arról, hogy őt egyetlen férfi sem hordozta még a tenyerén

Mint mondta, sok kompromisszumot kellett kötnie a férfiak miatt, pedig nincsenek nagy elvárásai velük szemben.

Czeglédi Laura Micheller Mónikának adott párkapcsolati tanácsot A Város Királynői csütörtöki részében, szavai hatására pedig a szintén az asztalnál ülő Apró Anna elsírta magát.

Olyan magabiztosan mondod, hogy ha nem hordoz a tenyerén, el kell hagyni. De mi van, ha az ember magára marad? Laura, nem mindig van olyan, mint neked…

– mondta a könnyeit törölgetve Apró, majd a riportszobában részletesebben is beszélt arról, miért érzékenyült el.

Engem senki soha nem hordott a tenyerén. Én egy drága dolgot nem kaptam soha senkitől, minden luxus cuccom, ami van, az az enyém, én vettem. Senki nem vitt nyaralni, sőt egy csomószor voltam egyedül, mert másnak arra nincs pénze. Sok kompromisszumot kötöttem a férfiakkal, sok gyengeségüket elviseltem. Az alapvető igényeim nekem azok, hogy ne verjenek meg, hogy a férjem dolgozzon, hogy kedves legyen… Ennél több nekem nem kellett volna soha, most sem kéne. Engem nem kell senkinek a tenyerén hordoznia.

Barátnői próbálták vigasztalni a vacsoraasztalnál, azzal nyugtatták, hogy majd ő is megtalálja a számára tökéletes társat, mire Apró azt mondta: tudja, csak nagyon fárasztó egyedül lenni.

A korábban a Cápák közöttben is szereplő befektető már a legelső adásban elmondta, hogy két dolog van, amit nem lehet pénzzel megvenni: a gyerek és az igaz szerelem.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik