Szórakozás

Bíró Ica a Farm VIP-ről: A kilakoltatásom után anyagilag is nagyon jól jött a szereplés

tv2
tv2
Sok emberben csalódott.

A story.hu írt arról, hogy Bíró Ica a kiesése után is nézi a Farm VIP-t. Mint nyilatkozta, újra belevágna a realitybe, bár sok csalódás érte.

Azt gondolom, már az első adásban láthatták a nézők, ki ennek az egész sárga csapatnak a rákfenéje. Én sosem voltam és sosem leszek ilyen törtető, az ismertségért viaskodó ember. De olyan sem, aki a másik szemébe szépeket mond, hátulról viszont belevágja a nagy kést. Ripli Zsuzsival például nem leszünk barátnők, az biztos! És bár Daniellával nagyon jól indult a kapcsolatunk, a tusolásoknál mindig segítettünk egymásnak, és takartuk a másikat, végül benne is csalódtam. Egy-két fiú van, akit megkedveltem, de igazán csak Károly került közel a szívemhez. Ő egy igazán mély érzésű ember, akivel megtaláltam a hangot

– utalt arra a Rékasi Károlyra, akinek trombózisveszély miatt nemrég fel kellett adnia a játékot.

Bíró hozzáteszi, jót tett neki a szereplés, lelki és anyagi értelemben egyaránt: „A kilakoltatásom után anyagilag is nagyon jól jött a szereplés. Szóval egy szó mint száz, jó kaland volt. Ráadásul tovább fejlődött az ön- és emberismeretem, így én egész biztosan csak nyertem a műsorral. Egy pillanatig sem félek, hogy olyan felvétel kerül egy ország szeme elé, amit szégyellnem kellene.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik