Belföld

Varga Mihály: amit megígértünk, azt teljesítjük

A győzelem záloga egyszerű: amit megígértünk az embereknek, azt teljesítsük - mondta Varga Mihály, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként 1998 óta negyedszer nyerte el a Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 8. számú, karcagi központú országgyűlési választókerületben a képviselői mandátumot.

A Nagykunságban élők mindenkitől elvárják az “egyenes beszédet”, ezen a vidéken nincs helye a frázisoknak, itt a tettek minősítenek mindenkit, így a képviselőt is – mondta a Fidesz országos alelnöke.

“Az elmúlt négy évben a korábbi ciklusokhoz hasonlóan ennek szellemében dolgoztam például a munkanélküliség csökkentéséért, az egészségügyben a karcagi kórház helyzetének javításáért, valamint a mindennapi megélhetés helyi lehetőségeinek jobbításáért” – tette hozzá.

Varga Mihály a jövőbeni országos politikai szerepvállalásról óvatosan fogalmazott. Mint jelezte, sok minden függ még a második forduló eredményétől. Saját maga esetében győzelmet már az első fordulóban várt, de annak aránya őt is meglepte.

A karcagi körzetben leadott 26 ezer 660 érvényes voks 65,02 százalékát Varga Mihályra adták, ami 17 ezer 334 szavazatot jelent. A többi induló közül Boros Istvánra (Jobbik) 4844-en, Vadai Ágnesre (MSZP) 3823-an, Léderer Károly Áronnéra pedig 659-en szavaztak.

Itt olvashatja a választási eredményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik