Szórakozás

Megszólalt Németh Kristóf felesége

Niki úgy érezte, eljött a pillanat, hogy az ő verzióját is megismerjék az emberek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Németh Kristóf házassága válságba jutott. A Barátok közt népszerű sztárját ugyanis elhagyta a felesége állítólag egy fotós miatt. A színész az RTL Klub Fókusz című műsorában korábban úgy fogalmazott, soha életében nem volt még ilyen nehéz helyzetben, mint most. Rengeteget fogyott a sok idegeskedés miatt, de próbál erős maradni. Kristóf elmondta, visszavárja Nikit, és reméli, még nincs minden veszve.

A színész felesége most úgy döntött, a Hot! magazinnak mesél először arról, szerinte miért romlott meg a házasságuk. Niki elmondta, körülbelül egy hónapja beszélték meg Kristóffal, hogy kis időre különköltöznek egymástól. Úgy érezték, hogy megrekedt a kapcsolatuk, ezért az orvosnak készülő lány egy kis szünetet kért. Amikor Nikiben megérett az elhatározás, hogy elköltözik, vinni akarta a kisfiukat, Lócit, ám ezt a színész nem akarta. Így a kisfiú négy napot édesanyjával, négy napot pedig édesapjával tölt.

Nikiért most a hozzátartozói aggódnak, mert hamarosan államvizsgázik, és úgy gondolják, a botrány miatt veszélybe kerülhet majdani karrierje is.

További részletek a Hot! magazin legfrissebb számában!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik