Szórakozás

Németh Kristóf visszavárja feleségét

Bombaként robbant a hír a pénteken: Németh Kristóf házassága válságba jutott. A színész a Fókuszban őszintén mesélt magánéletéről.

Mint arról korábban beszámoltunk, Németh Kristóf és Nikolett kapcsolata tönkrement, a Barátok közt népszerű sztárját elhagyta a felesége.

A válság hónapokkal ezelőtt kezdődött náluk. A színész az RTL Klub Fókusz című műsorában úgy fogalmazott, soha életében nem volt még ilyen nehéz helyzetben, mint most. Rengeteget fogyott a sok idegeskedés miatt, de próbál erős maradni. Kristóf azt mondja, sokat beszélgetnek Nikivel, és reméli, még nincs minden veszve.

Három éves kisfiúkat, Lőrincet felváltva nevelik, és próbálják megóvni attól, hogy bármit is észrevegyen a szülei között lévő feszültségből.

Kristóf és Niki már hosszú idő óta nem jelent meg együtt a nyilvánosság előtt, novemberben a Reggeli adásában ezt még azzal magyarázták, hogy a fiatal anyuka több hétre Londonba ment nyelvet tanulni. De már ekkor lehetett látni, hogy a házaspár viszonya megváltozott, és problémáik vannak.

A színész arról a pletykáról, miszerint feleségének már új párja van, nem kívánt beszélni. Mint mondta, nem lenne sem ildomos, sem tisztességes, ha Niki magánéletéről fecsegne.

Kristófék négy és fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással. Másfél évvel később összeházasodtak, és az esküvő után fél évvel már meg is született közös gyermekük.

AJÁNLOTT LINKEK:

Zátonyra futott Kristóf házassága (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik