Belföld

Sztárok a postaládában

Közös hírlevelet indít az RTL Klub és a Hírek Média.

A két cég együttműködésében jövő hét hétfőtől új taggal bővül a tematikus e-mail magazincsalád, az Egyperces.hu. A Sztárvilág a hazai és nemzetközi hírességek életébe enged bepillantást, mostantól heti rendszerességgel – áll sajtóközleményükben.

A két médium összefogásának eredményeképpen az Egyperces.hu immár kétszázezres előfizetői tábora újabb témakörben juthat információkhoz. „Az együttműködésnek köszönhetően a hétfőnként jelentkező Sztárvilág e-mail magazinokba azok a hírek, pletykák és megtekinthető műsorrészletek kerülnek, amelyre az RTL Klub nézői és honlapjának látogatói a leginkább kíváncsiak voltak.” – mondta Dencs Gábor, az RTL Klub.hu főszerkesztője.

A Sztárvilág a Hírek Média Egyperces szolgáltatásának huszonharmadik e-mail magazinja, ami mindkét médiavállalat elképzelése szerint újabb olvasókat fog az internetes szolgáltatáshoz vonzani. „Az RTL Klub és a Hírek Média több területen is eredményesen együttműködött már, ezért bízunk benne, hogy a Sztárvilág egy újabb sikertörténet lesz.” – nyilatkozta Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik