Szórakozás

Angelina Jolie nem kért Oszter Sándor luxusvillájából

A világsztár a színművész diósjenői villájára is szemet vetett, de végül nem kellett neki, mert kevesellte a tíz hálószobát.

Mint arról korábban beszámoltunk, Angelina Jolie megtalálta álmai otthonát Budapesten: a színésznő információk szerint 6 millió forintért bérel Budán egy klasszicista stílusban épült kastélyt.

A Napi Ász azonban megtudta: Brad Pitt párja Oszter Sándor színművész diósjenői villájára is szemet vetett, de végül mégsem kellett neki.

“Eladásra hirdettük meg a vadászkastélyt az interneten, de bérbe is adjuk. Egyik nap felhívtak egy ügynökségtől, hogy Angelina Jolie-nak keresnek házat három hónapra, és érdeklődnek a miénk iránt. El is jött hozzánk a színésznő producerének felesége, és fél napig egyeztettek a férjemmel, de végül nem bérelték ki. Nálunk ugyanis csak tíz hálószoba van, és Angelina tizenöt hálószobásra tart igényt” – mesélte a napilapnak Oszter Alexandra édesanyja, Failoni Donatella zongoraművész a 750 milliós ingatlanról.

Az erdő melletti luxusvillához egyébként saját fatemplom, négyemeletes kilátótorony, tizenkét férőhelyes istálló karámmal, kocsiszínnel és nyeregszobával, továbbá kültéri medence, szauna, valamint gazdasági- és lakóépület is tartozik. Ezen felül a birtok közepén egy patak folyik át, amiből tó alakítható ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik