Élet-Stílus

Így fogadta a násznép, amikor kiderült: McDonald’s-os ételt kapnak a lakodalomban

A kommentelőket megosztotta a francia pár fura húzása.

Alaposan meglepte vendégeit az a francia pár, akik McDonald’s-ból hozattak ételeket az esküvői vacsorájukra.

A 27 éves Thomas Billaudeau és felesége, a 25 esztendős Ophélie úgy döntöttek, nem klasszikus menüvel látják vendégül a Párizsban rendezett lakodalmukra érkezett násznépet.

A vőlegény TikTokon osztotta meg a videót azokról a pillanatokról, amikor a gyorsétterem futára megérkezik a lagziba. Nem kis üdvrivalgással fogadták a bulizók:

@thomasbillaudeau @McDonald's Beauvais Tille ♬ son original - Thomas Billaudeau

A vendégeknek tehát bejött az ötlet; ezzel szemben a TikTok kommentszekciójában látható, hogy a kívülállók vegyes érzelmekkel reagáltak a látottakra: egyesek szerint a McDonald’s árából már igényes ételeket is lehetett volna rendelni; volt, aki azt írta, hogy az ember nem az étel miatt jár lakodalmakra, de azért „a McDonald’s az mégis túlzás”.

És akadt, aki szimpatizált az ötlettel, mondván, ő maga is inkább enne gyorskaját a saját lagziján, mint hogy 25 évig fizesse az egyetlen este miatt felvett hitelt.

A kommentelők véleményénél azonban sokkal lényegesebb, hogy mit mondott maga a pár a történtekről: a Daily Mail idézi a Le Parisiennek nyilatkozó feleséget, aki azt mondta, néhány cateringes árát átnézték, de ő meglehetősen válogatós, ezért döntöttek olyan étel mellett, amiről biztosan tudják, hogy szeretik: „Féltem, hogy olyasmiért fogunk fizetni, ami nem ízlik. Ha már fizetünk, akkor kapjunk olyat, amit szeretünk.”

Amint arról korábban mi is írtunk, van, ahol már egyáltalán nem ritka a gyorskajás esküvő:

Kapcsolódó
Esküvői menüt kínál a McDonald's Indonéziában
Csirkehúsos szendvicsekből és csibefalatkákból áll az ünnepi menü.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik