Nem világrengető probléma, de az mindig olyan rossz tud lenni, mikor – legyen szó kechupos, majonézes vagy bármilyen más szószos – flakonban ott marad a végén még rengeteg mártás, és sehogy sem tudjuk kiszedni belőle. Klasszikus megoldás erre a flakon ütögetése, de nem mindig válik be.
Egy nő azonban azt állítja, megtalálta a tökéletes megoldást.
Az Instagramra rakott fel egy videót, amiben a palack alját fogva hátrafele körözve a kezeivel teremt minden csepp ketchupot a flakon szájához.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Milyen jó, ha az ember figyelt fizikaórán a centrifugális erő oktatásánál!
A kommentelők arról írnak, ők is próbálták már, csak, nem éppen örömteli, ha közben kinyílik a kupak, vagy egy étteremben sem feltétlen néz ki jól.
Elmesélem, milyen pillantásokat kapsz, mikor egy elegáns étteremben felállsz, hogy megforgatsz egy üveg Heinz ketchupot. Majdnem olyan, mintha egy híresség lennél
– írta egy hozzászóló (bár azért elegáns éttermekben ritkán talál az ember Heinz ketchupot).