Szórakozás

A Daróczi-tragédia új felvonása: téma a szexuális hovatartozás

Biztosan voltak titkai, de úgy tűnik, ezeket a sírba nem vihette magával.

Már közvetlenül halála után a lelket „kínzó démonokról”, „súlyos, feszítő” titkokról nyilatkoztak a kormányszóvivő ismerősei és kollégái. A Story úgy döntött, mai számában összefoglalja azokat a mozzanatokat, melyek a Daróczi Dávid másságával kapcsolatos találgatásokat táplálják.

A magazin hivatkozik azokra az „internetes bejegyzésekre” (blogok, fórumhozzászólások), melyek az öngyilkosság éjszakáján az Andrássy úti lakás környékén felbukkanó „meleg barátokról” számolnak be, illetve felidézi a pillanatot, amikor két éve Szetey Gábor államtitkár nyilvánosan vállalta homoszexualitását – Daróczi ekkor támogatóan ölelte át könnyező kollégáját.

A Daróczit a melegek világához kötő információk közül a legkonkrétabb, hogy előszeretettel és gyakran szórakozott melegbárokban. Ez a tény már akkor nagyobb nyilvánosságot kapott, amikor tavaly év vége felé Liptai Claudiával egy ilyen szórakozóhelyen látták őket együtt.

A cikk feleleveníti Daróczinak a pápát melegügyben kritizáló megjegyzését is, amikor azt kifogásolta, hogy a katolikus egyház feje dicsérte a magyar papokat a melegek élettársi kapcsolatának ellenzése miatt.

A Story fontosnak tartja a kérdés szempontjából azokat a beszámolókat is, melyek szerint Daróczi Dávid kirívóan sokat adott megjelenésére, öltözködésére – mint írják “sokaknak meglepő, nem széles körben elfogadott” módon kozmetikushoz járt, sőt egy alkalommal szőkére festett hajjal jelent meg egy exkluzív, zártkörű partin.

Részletek a mai Story magazinban!

VIDEO: Szetey Gábor megrázó bejelentése

VIDEO: Liptai Claudia első tévés megjelenése a tragédia után

Ajánlott videó

Olvasói sztorik