Közélet

Kiszivárgott hírek szerint Daróczi lefotózta magát az öngyilkosság előtt!

A rendőrség szerint öngyilkosság, Daróczi Dávid apja szerint viszont öngyilkosságnak álcázott gyilkosság történt.

Daróczi József, fia ingén vérnyomokat talált, ami alapján gyilkosságot feltételez. Köztudott, hogy Dávidnak korábbról milliós adósságai voltak, de hogy ezek mennyiben járultak hozzá (ön)gyilkosságához, egyelőre rejtély. Tény azonban, hogy a rendőrség által meghallgatott tanúk arról számoltak be, hogy szinte kilátástalan volt a volt kormányszóvivő helyzete.

A felvett hitelek miatt nem tudott talpra állni Daróczi Dávid, s miután belvárosi kétszobás lakását értékesítette, egyetlen fillérje sem maradt, mindent a tartozások visszafizetésére fordított, azonban így sem tudott kilábalni a csődből.

Ha valakinek milliós adósságai vannak, kétféle verzió is felmerülhet a halálával kapcsolatban: vagy önkezűleg vetett véget az életének, vagy azok „segítettek” neki, akiknek nem tudta megadni a tartozását.

Két nappal ezelőtt elkészült Daróczi Dávid toxikológiai szakvéleménye, amely szerint sem alkoholt, sem más tudatmódosító szert nem találtak az elhunyt szervezetében.

Daróczi utolsó óráiban a hívások és írásos üzeneteken kívül még képeket is küldött telefonjával ismerőseinek. Kiszivárgott, nem megerősített hírek szerint saját magát fotózta le összetörve az öngyilkosság előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik