Belföld

MSZP-tagkönyvvel olcsóbb lesz a Népszava és a mozi

Kulturális szolgáltatások igénybevételének anyagi támogatását tervezi bevezetni a közeljövőben teljes tagsága számára az MSZP.

A párttagok így kedvezményesen vásárolhatnak majd könyveket, mozi- és színházjegyeket, valamint éttermi szolgáltatásokat is olcsóbban vehetnek igénybe – tudta meg az [origo]. A többi parlamenti párt nem tervez hasonlót.

“Az új, chippel ellátott tagkártya bevezetésével párhuzamosan kívánjuk majd elindítani a párttagok számára a kulturális szolgáltatások támogatását” – mondta el Nyakó István, az MSZP szóvivője. Az új tagkártya bevezetése már hónapok óta folyamatban van, Nyakó azonban nem kívánta megmondani, hogy a kedvezményeket mikortól vehetik igénybe a párttagok.


Az MSZP honlapja arról tájékoztat, hogy „miután a mi pártunk is haladni akar a korral, a 21. század követelményeinek megfelelően, tagjaink a jövőben chipkártyával igazolhatják hovatartozásukat. Ha már chipkártya, akkor élünk az általa biztosított lehetőséggel, azaz az igazolvány nemcsak rögzíti a személyes adatokat, hanem szolgáltatásokat is biztosít” – olvasható az internetes oldalon.


A chipkártya tulajdonosa kedvezményes áron fizetheti elő a Népszava című napilapot, és évente három alkalommal díjmentesen adhat fel 20-20 szavas apróhirdetést a Népszavában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik