Nagyvilág

Villa ragadt az idős bácsi péniszében

kolbász (kolbász)
kolbász (kolbász)

10 cenitméter hosszú villát távolítottak el egy 70 éves férfi péniszéből Ausztráliában. Mint később kiderült, az evőeszköz szexuális aktusnak köszönhetően csúszott fel az idős ember legnemesebb szervébe - írja a metro.co.uk.

A szerencsétlen incidenst egy orvosi folyóiratban írta le három sebész, akik közreműködtek a villa eltávolításában. Arról is beszámoltak, hogy a nyugdíjas az orgazmus elérése érdekében vetette be az evőeszközt, mielőtt felkereste a kórházat, hogy az a péniszében ragadt. Végül nagy mennyiségű síkosító, fogók és érzéstelenítés segítségével sikerült kihalászni a tárgyat.

„Úgy tűnik, az emberi elme nemcsak kreatív, hanem egyenesen határtalan” – jegyezték meg az orvosok a magazinban. „Az autoerotikus stimuláció a húgycsőbe helyezett idegen testek segítségével már időtlen idők óta létező jelenség, ezért bár szokatlan, de ismert az urológusok előtt” – tették hozzá.

Az értekezés szerint más tárgyak, például fogkefék, ceruzák és lámpaizzók is gyakori eszközei a hasonló szexuális játékoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik