Light

Borban ázó péniszéről küldött képet szeretőjének a képviselő

A konzervatív, hívő katolikus ausztrál politikus az etikai bizottság vezetője Queensland állam parlamentjében.

„Vörösborra vágyott.” Ezzel a szöveggel küldte el szeretőjének a borospohárba bújtatott péniszét ábrázoló fényképet Peter Dowling, aki több hasonlóan erotikus képpel lepte meg a nőt, akivel már több mint két éve csalta feleségét – közölte a Courier Mail. A szerető a lapnak elmondta: kapcsolatuk pár hete ért véget, miután névtelen leveleket kaptak, és a politikus pártjának több magas rangú tagjától is privát figyelmeztetéseket kapott.

A nő elmondása szerint a kétgyerekes Dowling folyamatosan azt mondta neki, hogy a jövőre esedékes választások után el fog válni feleségétől, de ez nem történt meg. A nő szerint a politikusnak rajta kívül több másik szeretője is volt.

A Courier Mail birtokába jutott fényképeket a szerető átadta a queenslandi parlament házelnökének is, politikai ügyet csinálva az esetből. A botrány kirobbanása utána a konzervatív Liberális Nemzeti Párt képviselője lemondott a parlamenti etikai bizottság elnöki posztjáról, bocsánatot kért családjától és közölte, hogy nem magyarázkodik az eset miatt, mert az „védhetetlen”. A politikusk kész alávetni magát a fegyelemi eljárásnak, amit azért indítottak, mert a vádak szerint közpénzeket is felhasznált, amikor szeretőjével találkozgatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik