Élet-Stílus

„Lebénult, megvakult” – Jamie Foxx sajtósa szerint „teljesen valótlan” állítás, hogy a színész Covid-vakcina miatt került intenzívre

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Gyorsan elvágta a pletykákat.

Jamie Foxx még áprilisban került kórházba Atlantában egy „orvosi vészhelyzet” miatt. A színész-komikus lánya pár hete arról adott hírt az Instagram-oldalán, hogy az édesapja már jó ideje hazatért a kórházból és lábadozik. Eközben Mike Tyson arról beszélt, a színésznek agyvérzése volt, legalábbis neki az a tudomása.

A napokban több összeesküvés-elmélet is terjedni kezdett Foxx kapcsán (feltehetőleg azért is, mert állapotáról nem közölnek infókat): az egyik ilyen az volt, hogy a színészt beoltották egy Covid-vakcinával, amitől megvakult és lebénult.

Sajtósa ezekre reagált több amerikai hírcsatornának is.

Az állítások teljesen pontatlanok

állt például az NBC-nek eljuttatott közleményben.

Az összeesküvés-elmélet azután erősödött fel a közösségi médiában, hogy egy podcaster egy műsorban arról beszélt, tudomása szerint Foxx részlegesen lebénult és megvakult, miután kötelezően beoltották egy Covid-vakcinával filmforgatás előtt. Azt is állította, vérrög alakult ki nála, amitől sztrókot kapott.

Ezzel szemben annyit tudunk, hogy Foxx otthon lábadozik, arról pedig, hogy mi okozta rosszullétét, semmilyen információ sincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik