Élet-Stílus

A milliárdos Jákob Zoltán miatt idén több nő jelentkezett A Nagy Ő-be, mint eddig bármelyik évadba

TV2
TV2
A műsor kreatív producere szerint Jákobért minden szempontból érdemes rajonganiuk a szívéért versenyző hölgyeknek.

A Ripost stábja nemrég bejutott A Nagy Ő forgatási helyszínéül szolgáló turai kastélyba, ahol a műsor rendezőjével és kreatív producerével is beszélgettek – utóbbi egyebek között azt is elárulta, hogy a Jákob Zoltán nevével meghirdetett idei évadba sokkal több nő jelentkezett, mint eddig bármikor a műsor történetében.

Már a jelentkezők számában is látszott, hogy ebben a szériában valami új, valami egészen más fog történni, mint eddig. Jóval több hölgy próbált szerencsét, mint az előző évadokban. Azt persze nem tudhattuk, hogy Zoli esetében az érzelmi túlfűtöttség, vagy más indokok vezették a lányokat, de mostanra kiderült, hogy a bekerült hölgyek mindegyike valójában szereti Zolit és kedvelik a személyiségét is. Vagyis nem azért, nem csak azért vannak itt, mert egy nagyon gazdag emberhez akarnak hozzámenni

– mondta a lapnak Kirády Attila, aki szerint Jákob Zoltán a klasszikus Nagy Ő, akiért „minden szempontból érdemes rajonganiuk a szívéért versenyző hölgyeknek”.

A producer azt is elárulta, hogy a milliárdos több olyan exkluzív randevút is szervezett a jelöltjeinek, melyekhez hasonlóakra a korábbi szériákban nem volt példa.

Többek között magánrepülővel viszi a hölgyeket külföldi álomrandikra, vagy éppen luxusjachttal szelik a Balaton habjait. Ezek a programok tulajdonképpen előrevetítik azt az életet, ami majd a kiválasztott hölgyre vár. Talán ez indukálja, hogy az idei széria »versenyzői« jóval keményebben küzdenek, mint a korábbiak.

Dános Ildikó, a produkció főszerkesztője arról számolt be a portálnak, hogy Jákob Zoltán kezdetben tartott attól, hogyan fog majd viselkedni a forgatások alatt, de tapasztalatai szerint ő és a jelöltjei is el tudtak vonatkoztatni attól, hogy kamerák veszik minden lépésüket – pedig a stáb nem kicsi, körülbelül 150-en dolgoznak a műsoron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik