Nagyvilág

Zsarukat hívott magára egy marihuánatermesztő

Marihuána (marihuána, )
Marihuána (marihuána, )

Az 54 éves férfi rablókat látott házában, ezért kihívta a rendőröket. Majd annak ellenére engedélyezte nekik háza átkutatását, hogy odabent több mint száz marihuánabokor volt.

A floridai Flager megye rendőreit szilveszter hajnalban hívta ki a drogtermesztéssel foglalkozó férfi, közölve velük, hogy két rabló tört be a házába. Amikor a rendőrök kiértek, a Shaune Lawrence nevű férfi állította, hogy két férfi tört be a házába, akik ki akarják rabolni – közölte a megyei seriff hivatala. Ekkor a rendőrök engedélyt kértek Lawrence-től, hogy bemenjenek az épületbe, megkeresni a betörőket. A férfi ebbe bele is egyezett.

A rendőrök azonban nem találtak egy betörőt sem. Ugyanakkor felfedeztek két szobát, amelyekben Lawrence jól felszerelt növénytermesztő helyiséget alakított ki, és ahol összesen 110 darab marihuána bokrot találtak, a növekedés különböző stádiumaiban.

A növénytermesztő egységeket a rendőrök szétszerelték, a növényeket lefoglalták, Lawrence-t pedig letartóztatták, és eljárást indítottak ellene több, droggal kapcsolatos vád alapján. A rendőrség becslése szerint a 110 darab növényből nagyjából 25 kilogramm marihuánát szüretelhetett volna a férfi, 44 ezer dollár, azaz majdnem tízmillió forint értékben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik