Szórakozás

Opitz Barbara a párjáról, akit tavaly előállított a rendőrség: Nem rabolt el, teljes félreértés történt

TV2
TV2
Együtt vannak, boldogok.

Opitz Barbara családtagjai tavaly év végén a Facebookon tettek közzé több felhívást, miszerint az énekesnőről semmit nem tudni. A 24.hu megkeresésére a rendőrség közölte, december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

A rendőrök kimentek a bejelentéssel érintett lakcímre, ahol az énekesnő nyitott ajtót, az intézkedés közben pedig a párja is megjelent.

„Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – közölte a rendőrség, hangsúlyozva, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt.

Opitz Barbarát tanúként hallgatták ki, nem sokkal a hírek megjelenése után pedig a közösségi oldalán írt arról, hogy minden rendben van vele, csak egy vita volt közte és a kedvese között.

Az énekesnő ma a 24 órán át elérhető Instagram-történetében kommentálta ismét az elrablásáról szóló híreket.

Hónapok óta írják az újságírók, hogy a barátom elrabolt… Nem rabolt el. Nézzük, hogy mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam, otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül. Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető

magyarázta.

Az énekesnő hozzátette, a barátjának jogosítványa sincsen, a szóban forgó reggelen is taxival indultak útnak. Hangsúlyozta továbbá, hogy az aggodalom miatt az emberek hajlamosak túlgondolni egy adott helyzetet, az emberrablás viszont súlyos dolog, és mint mondta, ilyen nem történt.

És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk

zárta le a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik