Élet-Stílus

„Komolyan vesszük a jóban-rosszbant” – 24. évfordulóját ünnepli együtt a Polgár-házaspár

Csak arról nem tudnak megegyezni, pontosan mikortól számítják a kapcsolatuk kezdetét.

Polgár Árpád február végén életveszélyes állapotban került az intenzív osztályra, miután megcsúszott a floridai otthonának teraszán, és olyan erővel ütötte be a fejét, hogy bevérzett az agya.

A műkereskedő a napokban beszélt arról, hogy ugyan még nem nyerte vissza teljesen az egészségét, a gyógyulás útján van. A felépülésben rengeteget segített neki a családja, illetve mint mondta, a követői kedves üzenetei is.

Polgár Tünde csütörtök este az Instagram-oldalára posztolt közös fotókat a férjével, posztjában pedig arról írt, hogy a 24. évfordulójukat ünneplik együtt.

Ma is ugyanolyan szeretettel és tisztelettel fordulunk egymás felé. Komolyan vesszük a jóban-rosszbant. Most éppen Én vagyok a támasz a kapcsolatban, máskor pedig Én támaszkodhatok Árpira. Mindketten teszünk minden nap azért, hogy ami közöttünk van, működjön! Nem csak társak, barátok is vagyunk egyben. Meg szeretők. Munkatársak. Kalandorok. Vitapartnerek. A mai napig mindketten teszünk azért, hogy a másik is boldog legyen

– írta posztjában Polgár, hozzátéve: abban máig sem tudtak megegyezni, honnan számolják pontosan a kapcsolatuk kezdetét.

Nő-férfi időszámítás: Első randi vagy első együtt alvás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik