Szórakozás

Lily Collins a bántalmazó exéről: Kicsi Lily-nek hívott és szörnyű dolgokat mondott rám az alapján, amit épp viseltem

Megan Gray via Getty Images
Megan Gray via Getty Images
Bár már tíz éve kilépett az említett kapcsolatból, máig kísértik a fájó emlékek.

Lily Collins a minap We Can Do Hard Things című podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy tíz évvel korábban egy bántalmazó kapcsolatban élt.

Verbálisan és érzelmileg bántalmazott, nagyon kicsinek éreztem magam miatta

– emlékezett vissza az Emily Párizsban sztárja.

Kicsi Lily-nek hívott. Kicsinek kellene lenned, Lily. És szörnyű dolgokat mondott rám az alapján, milyen ruhát viseltem. Kurvának nevezett, meg ilyesmi.

A színésznő hozzátette, a volt barátja lekicsinylő szavai miatt úgy érezte, aprónak kell lennie ahhoz, hogy biztonságban legyen. Az említett kapcsolata és az evészavarai miatt Collins terápiára ment, ahol megtudta, hogy az állatvilágban is megesik, hogy a prédák megtagadják az evést, ha fenyegetve érzik magukat.

Valószínűleg azért nem ettek, hogy a lehető legkevésbé legyenek kívánatosak, így érezték magukat a legnagyobb biztonságban

– magyarázta a műsorban.

Mint mondta, bár az említett kapcsolatot már több mint egy évtizede maga mögött hagyta, máig előfordul vele, hogy bepánikol bizonyos szituációkban, pedig már boldog házasságban él.

A színésznő 2021 őszén ment hozzá Charlie McDowellhez, akivel kapcsolatban azt mondta, együtt mindent képesek meghódítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik