Belföld

Agyba-főbe verte a kollégáit egy trió Pápán, három főt súlyos sérülésekkel vittek kórházba

Összeverte a munkatársait december 20-ára virradó éjszaka három vendégmunkás egy pápai munkásszállón. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a három fiatal összeszólalkozott az egyik kollégájával, aki ezt követően bezárkózott a szobájába.

Erre a 17, a 18 és a 19 éves férfi rátörte az ajtót, majd bementek a helyiségbe, ahol megverték és törtek-zúztak a szobában. Ezt meghallva a sértett másik három munkatársa lefutott az emeletről, hogy segítsenek neki, de a támadók asztal- és széklábakkal támadtak rájuk is. A kiérkező rendőrök két elkövetőt az épületben, míg a menekülni próbáló társukat a munkásszálló közelében fogták el.

Az áldozatok közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a mentők azonnal kórházba szállították őket. A tettesek ellen életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett kísérlet, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A rendőrök őrizetbe vették a verekedő vendégmunkásokat, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik