Szórakozás

Videón, ahogy egy kutya balesetet okoz egy Jeep volánja mögött

Ebből a walesi faluban készült felvételből kiderül, hogy milyen bajokkal járhat, ha egy kutyabarátnak egy szuperokos border collieja van.

Különös baleset történt nemrég a Wales északkeleti részében található Gronant nevű faluban, amikor egy kutya bepattant a gazdája terepjárójának a volánja mögé, majd üresbe rakta a sebességváltóját, így a Jeep pedig belehajtott egy parkoló autóba, ami aztán egy másik parkoló járművel is koccant – írja a brit Metro a hónap elején történt esetről, melyről az egyik pórul járt szomszéd egy videót is készített.

„Nagy kárt okozott az autóm hátsó részének” – nyilatkozta az aznap éppen otthonról dolgozó Shaun Waller, aki az ütközés zaját ugyan rögtön meghallotta. De az csak akkor esett le neki, hogy a szomszédja border collieja okozta a balesetet, amikor megnézte a háza biztonsági kamerája által készített felvételeket.

Csak remélem, hogy a kutya nevesített sofőr, de ha a gépjármű-biztosítás nem fedezi a károkat, akkor a kisállat-biztosítás talán igen

– poénkodott a megrongálódott autó tulajdonosa. Majd azzal folytatta, hogy igazából nagyon nevettek a párjával, amikor meglátták, valójában ki a felelős a balesetért, és mivel egy régi autóról van szó, ezért a kár semi viselte meg őket különösebben.

Tanulság az nem sok van, talán csak annyi, hogy néha nemcsak pozitív hozadéka van annak, ha az embernek olyan kutyája van, ami arról híres, hogy az egyik legokosabb fajtához tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik